BookCity.ro

Este adevărat că banii făcuți pe net nu sunt mulți și nici gând șanse de îmbogățire, dar poți trăi decent dacă muncești un pic și perseverezi. Iți propun mai jos o metodă în care nu trebuie să muncești, doar trebuie să ai un calculator deschis și să fie conectat la net.

FACEȚI BANI STÂND ON-LINE

Calculatorul tău face bani pentru tine prin simplul fapt că ești conectat la Internet. GREEN HORSE ESTE UN SITE PE CARE SE POT FACE BANI DOAR STÂND ONLINE !

TickerBar oferă membrilor abilitatea de a fi plătiți doar ținând calculatorul deschis. TickerBar nu vă va arăta niciun eveniment, prețuri sau vremea, doar vă va arăta pe bară niște reclame. Bara poate fi ascunsă lângă ceas, doar dând click dreapta pe ea și alegând opțiunea "hide” și cu sigurantă nici măcar nu o veți mai observa.

Pentru a te înregistra, urmează următorii pași:

1. Dai click pe link-ul următor:

CLICK AICI !...

2. Te înregistrezi completând datele tale personale;

3. Downloadezi TickerBar-ul;

4. Instalezi TickerBar-ul care de îndată ce va fi instalat va începe să lucreze pentru tine de câte ori deschizi calculatorul și esti conectat la Internet.

Gata! Acum câștigi 0.01 $/ora de conectare a computerului la net. Nu este mult, dar dacă tot stai online de ce să nu și câștigi ceva fără să faci nimic?

Dacă vrei să câștigi mai mult și mai repede cheamă-ți și prietenii să se înregistreze sub tine, de la linkul tau de referral pe care-l găsești în zona "Account information" după ce te-ai înregistrat.

Vestea bună este că deși se câstigă foarte puțin pe oră, poți câștiga ENORM de pe urma referarilor tăi (a celor care îi aduci tu direct pe site, cât și a celor care se înregistrează sub cei aduși de tine direct, până la 6 nivele (adică, eu îl aduc pe X direct, X îl aduce pe Y, asta ar fi nivelul 2, Y îl aduce pe Z, nivelul 3, Z îl aduce pe W ș.a.m.d. până la nivelul 6). Dacă aduci 10 referali direct sub tine asta înseamnă un bonus de 1$/luna, iar aștia 10, fiecare la rândul lor, aduc 10 fiecare ș.a.m.d. până la 6 nivele, se strâng 1 milion de referali ... faceți singuri socoteala . Nu sunteți siguri ca v-a ieșit bine? Sunt prea multe zerouri? Asa e ...

person

person2

Puteți face și 100 000$ /lună! Nu există decât limita pe care o faceți chiar voi... puteti aduce 100 de referali care să vă aducă 100 de referali fiecare ș.a.m.d ... Nu are sens să mai socotim. E copleșitor de mult.

Banii sunt trimiși prin cec la adresa menționată de dvs. la înregistrare (aveți grijă să scrieți numele și adresa așa cum sunteți în buletin, ca să puteți încasa cecul la bancă), după ce ați acumulat 90$ (trebuie sa faceți o cerere siteului), iar banii sunt trimiși în termen de maxim 60 de zile incepând cu următoarea lună formulării cererii banilor.

Găsiti oameni dispuși să-și depășească comoditatea și suspiciunea, care să facă minimul efort să se înregistreze pe site, care să instaleze acel mic programel și care să dea mai departe prietenilor aceasta modalitate simplă de a face bani ... asta e tot ce trebuie să facă.

CE ESTE ACEST TIKERBAR: ESTE O *FEREASTRĂ* ON-LINE CARE AFIȘEAZĂ RECLAME LA COMPANIILE CU CARE GREEN HORSE ARE ÎNCHEIAT CONTRACT. ACEASTĂ FEREASTRĂ NU VĂ DERANJEAZĂ CU NIMIC, NU CONȚINE VIRUȘI, ȘI OCUPĂ O BANDĂ ORIZONTALĂ ÎN PARTEA SUPERIOARĂ A MONITORULUI. DVS. NU TREBUIE SĂ DAȚI NICIUN CLICK PE ACEST FIȘIER. COMPANIA VĂ PLĂTEȘTE DOAR PENTRU FAPTUL CĂ ACORDAȚI SPAȚIU PUBLICITAR PE CALCULATORUL DVS.

NU VĂ COSTĂ NIMIC SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI. E GRATIS!!!

Pot să particip cu mai multe PC-uri?
Da, poți. Însă, dacă instalezi TickerBar pe mai mult de 1 computer, nu poți să acumulezi mai mult de 24 de ore pentru stat online într-o singură zi. Sfatul meu este să instalați TickerBar pe cât mai multe calculatoare. Astfel, în cazul în care voi nu aveți de lucru la calculator, poate au de lucru persoanele pe calculatoarele cărora ați instalat aplicația și atunci veți continua să câștigați bani.

Cum voi ști cât de mult am câștigat?
Loghează-te în LOGIN MEMBRI și dă click pe "account". Acolo vei vedea câștigurile tale.

TickerBar este disponibil în toată lumea?
DA! Persoane de toate naționalitățile sunt încurajate să se înscrie ca membri. Toate plățile sunt în US dollars.

Atenție! În cazul în care observați că în unele zile nu se înregistrează veniturile, nu vă îngrijorați! Uneori există întârzieri în afișarea câștigurilor, dar asta nu înseamnă că ele nu se contorizează.

Evoluția contului meu de la înscriere (1.03.2016) și până la data de 27.05.2017:Interlink.ro

Faceți bani stând on-line!!!

30 de min pe zi și puteți câștiga câțiva bănuți de buzunar, cam 100-150 de euro/ an

Detalii despre viespar


Copyright © 2010 Competenţe Digitale